Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ajanvaraus

Puhelimitse 050 4040464
tai varaa verkossa:

Varaa aika

 

Ekohoitola Aromari
Facebookissa

aromari facebookaromari facebook

Vartalohoidot

Abhyanga

‐klassinen ayurveda hieronta

Koko kehon hieronta, jossa käytetään lämmitettyjä kasviöljyjä. Tarkoituksena on kuona‐aineiden poistaminen kehosta, verenkierron elvyttäminen, hermoston rauhoittaminen sekä kudosten rentouttaminen. Vahvistaa ihon elastisuutta ja auttaa parantamaan unen laatua.

72€  (1 h)

Intialainen päänhieronta

Hoito suoritetaan istuen ja hieronnassa käytetään luonnon öljyjä. Käsittely aloitetaan hartiaseudulta, josta edetään olkavarsien ja niskan kautta pään ja korvien alueelle.

35€  (30 min)

 Sarjahoito 5 x 29€     yhteensä 145€

Päänahanhoito ja -hieronta

Hoito suoritetaan pedissä, keskittyen päänahan ongelmiin ja ihon hoitoon. Päänahkaan levitetään hoitonaamio. Hoidossa hierotaan myös niska/hartiaseutu parantaen päänahan neste- ja verenkiertoa.

35€   (30 min)

 Sarjahoito 5 x 29€     yhteensä 145€

Vyöhyketerapia

Yrttijalkakylvyn jälkeen hoidossa käsitellään jalan heijastepisteitä. Refleksialueilla on yhteys kehon eri järjestelmiin ja elimiin. Vyöhyketerapialla vauhditetaan elimistön imuneste‐ ja verenkiertoa. Myös energiakierto paranee.

47€   (50 min)

 Sarjahoito 5 x 40€   yhteensä   200€

Selkä- ja hartiaseudun käsittely

Kevyemmällä hierontamenetelmällä keskitytään selkärangan alueelle. Hoidossa käsitellään myös hartiat, niska ja päänalue. Hoitoa tehostetaan luonnonmukaisilla öljyillä.

35€   (30 min)

Kuumakivihoidot

Kuumakivihieronta koko keholle

Kuumien kivien avulla tehtävä koko kehon hieronta laukaisee lihasjännityksiä, rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoito aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa. Kehon energiapisteissä vaikuttavat hoidon ajan kuumat kivet. Jokaiselle vartalon‐alueelle on omat sopivankokoiset hoitokivensä. Lämmon vaikutuksesta myös hoitavat luonnonöljyt imeytyvät ihoon hyvin.

Kokovartalo hoito 80€  (1,15 h)

Puolivartalohieronta selkä‐hartiaseudulle

Hoidossa käsitellään selkä, hartiat, rinta ja käsivarret. Puoli vartalohieronta kuumakivillä rentouttaa ja laukaisee lihasjännitykset.

Puolivartalo hoito 50€   (45 min)

Ekohoitola Aromari - Eino Leinon katu 4 00250 Helsinki p. 050 404 0464