Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ajanvaraus

Puhelimitse 050 4040464
tai varaa verkossa:

Varaa aika

 

Ekohoitola Aromari
Facebookissa

aromari facebookaromari facebook

Marianne Pernilä

Sky- ja Ekokosmetologi Marianne Pernilä

Sky-kosmetologiopinnot 1980 ja sen jälkeen toimin lähinnä kosmetiikan markkinointipuolella sekä tein konsulenttityöskentelyä ympäri Suomen. Tämän jälkeen tyotteet muuttuivat koruista ja leluista liikelahjoihin, kunnes palasin takaisin kosmetologin ammattiini. Suoritettuani vuoden kestävän SKY erikoisammattitutkinnon tiesin varmasti polkuni kosmetologina. Eettiset kysymykset hoitamisessa tulivat vahvasti minulle eteen.

Ekokosmetologina ja ekohoitolayrittäjänä tie on ollut hieno ja palkitseva. Sain myös olla perustajajäsenenä Suomen Ekokosmetologi-yhdistyksessä jossa toimin puheenjohtajana viiden vuoden ajan.

Nyt seurattuani Suomen muutosta luonnomukaisempaan hoitamiseen, asiakkaalla onkin jo huomattavasti parempi tilanne saada luonnonmukaisia hoitoja ja tuotteita ilman kosmetiikan säilöntä-, tuoksu-, ja muita lisäaineita.

 

"Ekohoitola Aromarin hoitojen lähtökohtana on kehon ja mielen yhteys. 
Hoidoissa käytetään ainoastaan puhtaita, ensiluokkaisia kasvi-ja eteerisiä öljyjä sekä luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita"

 

 

Sirpa Kupulisoja
Koulutettu hieroja (EAT)
Reiki Master
Joogaopettaja (SJL)

Toimin 25v. tanssi- ja teatteri-ilmaisun ohjaajana. Tanssiterapiaopintojen kautta aloin kiinnostua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä. 

 Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2001, jota seurasi näyttötutkintomestarin opinnot ja Hierojan erikoisammattitutkinto. 

Samaan aikaan valmistuin joogaopettajaksi Suomen Joogaliiton 7v. kestävän koulutuksen kautta.
Kehon ja mielen yhteys on voimakkaasti läsnä niin tanssiterapeuttisessa kuin joogaharjoittelussakin - eikä sitä kannata sulkea pois hoitokokonaisuudestakaan. Energiahoidot, joihin osaltaan myös Ayurvediset (intialaiset) hoidot voidaan luokitella, ovat koko ajan olleet merkittävä osa toimintaani.
Hengitys on silta kehon ja mielen välillä - tunnetilojen ylikuorma tekee myös hengityksestä epävakaan - pidätetty hengitys on pidätettyä lihasjännitystä. Siksi harjoitukset, jotka tukevat hengitysteiden vapautumista ja vahvistumista auttavat koko ihmistä niin kehon kuin mielenkin tasolla. Tällä hetkellä olen mukana 3-vuotisessa Prãnãyãma-koulutuksessa, joka liittyy läheisesti juuri hengitykseen.

 

Pia Virranniemi

Aromaterapia on lempeä luonnonmukainen tapa terveyden tukemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen eteeristen öljyjen avulla. Se on luontaislääketieteellinen hoitomuoto, jonka pyrkimyksenä on tukea kehoa ja mieltä auttamaan itseään. Hoitavassa aromaterapiassa öljyjä käytetään ulkoisesti: hierontaan, kylpyihin, höyryhengitykseen ja hauteisiin sekä haihduttaen tuoksulampulla tai -lähteellä.
Eteerisillä öljyillä voidaan mm. vahvistaa immuniteettiä, vilkastuttaa imuneste- ja verenkiertoa, lievittää kipuja ja säädellä hormonitoimintaa.
Aromahoito on loistava syvärentouttaja tai virkistäjä ja mielialan kohottaja, lihasten ja erilaisten kiputilojen hoitaja!

Pian sanoin:
"Uskon kunnioittavan kosketuksen hoitavaan voimaan monilla tasoilla. Tapani työskennellä tulee vahvasti iholle, 
tarvittaessa vain kankaan läpi, kuunnellen kehon tarvetta, luottaen sen sanomaan ohjaukseen."

Työvälineinä luomulaatuiset 100% eteeriset öljyt ja luonnonöljyt sekä vuosien mukanaan tuoma tietous opitusta hierontatekniikasta, yhdistyen kiinalaisen parantamisperinteen oppeihin.
Koska eteeristen öljyjen kemia mahdollistaa vaikuttavien aineiden pääsyn solutasolle saakka, hoitajan ammattitaidon mittarina on vastuu käytettävien ainelaadusta ja käyttötavasta. Toivon, että hoidossani saat hetken itsellesi, tunnet kokonaisuutesi eheytettynä.

 

 

Ekohoitola Aromari - Eino Leinon katu 4 00250 Helsinki p. 050 404 0464